Το ελληνικό γιαούρτι, φημισμένο από αρχαίων χρόνων, είναι διαδεδομένο παγκοσμίως, αφενός μεν λόγω της λεπτής, δροσερής γεύσης του, αφετέρου δε ως αναπόσπαστο μέρος της Μεσογειακής διατροφής. Το ελληνικό γιαούρτι μας παρασκευάζεται με τον παραδοσιακό τρόπο, πήζοντας φρέσκο γάλα με την προσθήκη φυσικής μαγιάς (καλλιέργεια γιαούρτης).
Επιδόρπια
Στην εταιρεία μας παράγουμε μια σειρά επιδορπίων από φρέσκο 100% αγελαδινό γάλα που βασίζονται σε παραδοσιακές σπιτικές συνταγές. Τα προϊόντα αυτά είναι το ρυζόγαλο, η κρέμα βανίλια και η κρέμα σοκολάτα. Εποχιακά, παράγουμε επίσης μουσταλευρία και ζελέ φρούτων.